Vår ambition på Dunker Matsalar är att i största möjliga utsträckning endast använda oss av ekologiska, kravmärkta och närproducerade råvaror i vår beredning. Vi använder oss endast av kött av välmående kreatur från skånska gårdar samt fisk & skaldjur från säkra bestånd.

Lunch i Matsalen v12

FISKEN, FRÅN SÄKRA BESTÅND 169:-

Havskatt med örtpotatiskompott, skaldjurssås, romanesco och örtfriterad scuid

 

EKOLOGISK ELLER NÄRODLAD VEGETARISK 129:-

Ostgratinerad cannelloni fylld med keso och spenat i tomatsås med råkostsallad, fröer och druvsirap

 

KLASSIKERN AV NÄRPRODUCERAD RÅVARA 159:-

Black & White på oxbavette och skånsk fläskfilé med bearnaisesås, rödvinssås och potatisgratäng

 

HUSMANSKOSTEN, AV NÄRPRODUCERAD RÅVARA 129:-

Jägarbiff på skånsk hjort och vildsvin med champinjonsås, gelé och stekt potatis

 

DESSERT: Fråga din servitör vad vi kan erbjuda-

EKOLOGISKT KAFFE SAMT PETIT FOUR 25:-

I SAMTLIGA RÄTTER INGÅR NÄRODLAD/EKOLOGISK SALLADSBUFFÉ & CITRONVATTEN

   

ÖPPETTIDER LUNCHEN
11.30 – 14.00